Cover
RAPPORT

IT-transformatie

De impact van ICT op de financiële dienstverlening

De impact van ICT op de financiële dienstverlening neemt sterk toe. Met tal van efficiencymaatregelen hebben financiële instellingen de afgelopen jaren een groot deel van de werkzaamheden geautomatiseerd. Het gevolg van die ingrepen was doorgaans overzichtelijk.

Van de volgende golf innovaties op ICT-gebied – digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie – is veel minder te voorspellen tot welke effecten die gaat leiden. Die innovaties hebben de potentie om bestaande businessmodellen te ontwrichten.

IIT en robotisering vormen een enorme strategische uitdaging. Het is nadrukkelijk aan de business - de mensen - om hierin het voortouw te nemen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.