Cover
RAPPORT

De loonheffingen in 2016

Fiscale, sociaalverzekeringsrechtelijke en arbeidsvoorwaardelijke aandachtspunten voor werkgevers en werknemers in nationaal en internationaal verband

In deze brochure vindt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het terrein van de loonheffingen en de arbeisvoorwaarden in 2016 voor zover deze in december 2015 bekend waren.

WIj hebben de diverse onderwerpen in kaat gebracht, waarmee u als financieel directeur, HR-directeur, HR-medewerker, salarisadministrateur of controller te maken kunt krijgen. Over elk onderwerp valt afzonderlijk veel meer te vertellen. Vanwege de leesbaarheid van deze brochure hebben wij de tekst compact gehouden. Wilt u meer informatie dan horen wij dat graag. Een aantal onderwerpen verdient uw bijzondere aandacht:

Aandachtspunt 1: tewerkstelling van zzp'ers en freelancers.

Aandachtspunt 2: de werkkostenregeling

Aandachtspunt 3: innovatieregelingen

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.