Cover
PUBLICATIE

Data Update

eBook

Op 25 mei 2018 gaat met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) nieuwe wetgeving gelden in de gehele Europese Unie voor iedere organisatie, publiek of privaat voor het verwerken van persoonsgegevens. Dit heeft veel impact op de manier van gegevensverwerking binnen iedere organisatie.

Bedrijven en overheden moeten ervoor zorgen dat zij meer grip, controle krijgen en houden op wat er met persoonsgegevens gebeurt. Binnen hun eigen organisatie, maar ook als men data uitwisselt met andere organisaties.

In deze Data Update waarbij Data & Privacy centraal staat, vindt u een selectie artikelen die licht werpen op de impact van deze nieuwe wetgeving.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.