Cover
RAPPORT

Arbeidsrelaties

Is er nog zoiets als loyaliteit?

In december vorig jaar organiseerde De Kamer voor de tweede maal Kamer- sessies rondetafelgesprekken waar bestuurders met elkaar in gesprek gaan over thema’s die hen bezighouden. Thema ditmaal: de veranderende arbeidsmarkt. Aanwezige bestuurders vooral HR-directeuren observeerden dat de tijd van levenslange arbeidsrelaties tussen werkgevers en werknemers – ook los van de crisis – voorbij is. Van bedrijven wordt verwacht dat ze steeds snellere technologische en maatschappelijke ontwikkelingen kunnen bijbenen. Dat vereist ook van werknemers flexibiliteit: in contractvorm in beloning en in ontwikkeling. Maar er ontstaan door alle veranderingen ook kansen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.