Cover
RAPPORT

MVO-visie DNB 2020

Doelstellingen en alle geplande acties voor dit jaar.

Vanuit welke kerntaken kunnen we de meeste impact hebben op onze duurzaamheids- en inclusiviteitsdoelstellingen? En welke acties ondernemen we in 2020 om onze MVO-doelstellingen voor 2025 te realiseren? We vroegen onze externe en interne stakeholders mee te denken, en actualiseerden onze MVO-visie 2019-2025 mede op basis van hun inbreng.

Voorjaar 2019 is onze MVO-visie gelanceerd, met daarin doelen voor twee maatschappelijke thema’s: duurzaamheid en een inclusief financieel en economisch systeem. Onze interne en externe stakeholders is nu de vraag voorgelegd via welke taken DNB hierop in 2020 de meeste impact kan hebben.

Bij het thema duurzaamheid zien zij vooral mogelijkheden vanuit de kerntaken toezicht, onderzoek en advies, financiële stabiliteit, en reservebeheer. Voor een inclusief financieel en economisch systeem verwachten ze impact vanuit de kerntaken toezicht, financiële stabiliteit, betalingsverkeer en onderzoek en advies.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.