Cover
RAPPORT

Werken in de fiscaliteit: liefst bij Belastingdienst

Taks Technology

Fiscalisten en belastingadviseurs werken het liefst voor de Belastingdienst, de rechterlijke macht, BDO of de wetenschappelijke wereld. Studenten geven de voorkeur aan belastingadvieskantoren, de Belastingdienst en advocatenkantoren. Dat blijkt uit het jaarlijkse Sdu- en Berenschot-onderzoek ‘Werken in de fiscaliteit’. 

Het onderzoek, dat online is uitgevoerd, is volgens de initiatiefnemers de enige representatieve studie naar de verschillende aspecten van het werk in de fiscaliteit in Nederland. Aan bod komen onder meer de vraagstukken die fiscalisten bezighouden, zoals positie op de arbeidsmarkt, opleiding en ontwikkeling en Het Nieuwe Werken. Voor de derde keer deden aan het onderzoek ook universitaire en hbo-studenten mee.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.