Cover
PUBLICATIE

Geschiktheid als instrument

Geschiktheid is meer dan een eis

Geschiktheid is meer dan een eis. Het is een strategisch instrument bij het formuleren én bereiken van ambities en doelstellingen. Het zet mensen in hun kracht en zorgt voor een toekomstbestendige organisatie.

Geschiktheid is daarom een dagelijkse aangelegenheid. Niet omdat het moet maar om in contol te zijn en countervailing power in te kunnen zetten om je doelen en ambities te bereiken als fonds. Dat kan alleen met een ambitieuze cultuur van leren en geschiktheidsbevordering.

In dit whitepaper leest u de visie van SPO op geschiktheid als strategisch instrument. Hoe kunnen mensen in hun kracht gezet worden? En hoe ziet een model voor een collectief geschiktheidsbeleid eruit? Deze vragen en meer staan in dit whitepaper centraal. 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.