Cover
PUBLICATIE

Zo kan IFRS 17 u concurrentievoordeel opleveren

Publicatie

Stelt u zich eens een toekomst voor waarin de financiële afdeling bedrijfsresultaten realtime kan volgen en stakeholders op elk gewenst moment kan voorzien van resultaten.

En stelt u zich eens voor dat de financiële afdeling de balans in twee dagen kan opmaken en precies kan uitleggen hoe de resultaten tot stand zijn gekomen. En dat de financiële afdeling kan bepalen welke klantsegmenten winstgevend zijn en de afdeling verkoop aan deze klanten kan koppelen, of de voelsprieten uitsteekt en vervolgens noodscenario’s kan opstellen om de invloed van bijvoorbeeld marktbewegingen te beperken. Kortom: stelt u zich de voordelen voor van een financiële afdeling die tijdig praktische informatie levert en een essentiële partner is bij strategische besluitvorming.

Wat ons betreft hoort deze toekomst vandaag al tot de mogelijkheden en kunnen verzekeraars die zich blijven vernieuwen hiermee aanzienlijk beter presteren dan hun concurrenten. IFRS 17 biedt, als we het beschouwen als meer dan alleen maar een compliancevereiste, de businesscase om nu al te gaan werken aan deze financiële afdeling van morgen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.