Cover
PUBLICATIE

Private Equity Trend Report 2019

Private equity in Europa terug op niveau van voor de crisis

De private-equitysector is terug op het niveau van voor de crisis begin deze eeuw. Vorig jaar hebben financiële investeerders in Europa met 262 miljard euro deelgenomen aan de koop en verkoop van ondernemingen. Dit blijkt uit het Private Equity Trend Report van PwC.

De private-equitysector is over het algemeen positief over de economie. Meer dan twee derde van de 250 onderzochte Europese financiële investeerders denkt dat de wereldeconomie in 2019 zal groeien. Ruim drie kwart van de ondervraagden denk niet dat de volgende financiële crisis binnen nu en drie jaar zal ontstaan. Wel zijn er zorgen over toenemende handelsoorlogen en de aanstaande brexit. De sector ziet ook in toenemende mate een overvloed aan kapitaal. De branche heeft wereldwijd een voorraad van één biljoen dollar aan niet-geïnvesteerde middelen. 

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.