Cover
PUBLICATIE

Payments in the Wild Tech World

Digitisation and changing customer expectations

In de afgelopen jaren hebben diverse bedrijven gewerkt aan de opbouw van een ecosysteem die digitale betalingen bevordert waardoor het gebruik van contant geld verminderd. Dit is voornamelijk gerealiseerd door het gebruik van technologie die de ervaringen van klanten hebben geanalyseerd.  Terwijl de traditionele spelers binnen de sector hebben gewerkt aan het creëren van het ecosysteem waren de nieuwkomers op de markt ook gedreven om het systeem te optimaliseren. De FinTech spelers hebben met behulp van nieuwe technologie geprobeerd de financiële diensten efficiënter te maken.

Het Market Research Center van PwC schat dat het aantal digitale transacties in de periode van 2013 – 2020 met 96% zal groeien. Dit aantal vertegenwoordigt meer dan een miljoen transacties die iedere minuut plaatsvindt. De nieuwkomers in de industrie, de FinTech spelers, verstoren de traditionele betalingen en vormen een ernstige bedreiging binnen het bedrijfsleven. Daarnaast willen de EU-regeringen de digitale betalingen stimuleren, de veiligheid verbeteren en de concurrentie met de komende Payment Service Directive 2 aangaan. De druk van de regeling zal leiden tot een verlies aan inkomsten voor uitgevers.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.