Cover
PUBLICATIE

Executive and non-executive remuneration survey 2020

Survey door PWC

Net als op de meeste zaken heeft de Covid-19-crisis ook invloed op de beloning van werknemers, onder wie bestuurders. Veel organisaties hebben te maken met tegenvallende resultaten en dat beïnvloedt zonder meer de prestatie- en beloningsmodellen.

‘Of het nu gaat om het schrappen van bonussen of het aanpassen van financiële prestatiemaatstaven, organisaties zullen alles in overweging moeten nemen’, zegt PwC-expert Frank van Oirschot naar aanleiding van de Executive and non-executive remuneration survey 2020. Voor dit jaarlijkse rapport analyseerden we de beloning van bestuurders bij Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen (AEX, AMX en AScX) voor het verslagjaar 2019. Het onderzoek maakt duidelijk dat de lijn van vorig jaar wordt doorgetrokken: de dialoog over beloningen wordt opener en intensiever. >>>

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.