Cover
PUBLICATIE

Emerging Trends in Real Estate Europe 2015

A balancing act

Tijdens het jaarlijkse vastgoedseminar van het Urban Land Institute en PwC werd dit jaar de publicatie 'Emerging Trends in Real Estate 2015: A balancing act' gelanceerd.

Het rapport zoomt in op vastgoed investeringen en ontwikkelingen, vastgoedfinanciering en kapitaalmarkten, aantrekkelijkheid van steden en andere vastgoedvraagstukken in heel Europa.

Benieuwd naar de 10 meest actieve vastgoedmarkten in Europa? Wil je weten waarom er positief gedacht wordt over de zakelijke vooruitzichten in 2015? Kortom, wilt u meer weten over wat de 'Emerging Trends' zijn in Real Estate in 2015? Download dan nu het rapport 'Emerging Trends in Real Estate 2015'.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.