Cover
PUBLICATIE

De verschuiving van vaardigheden

Een analyse van de evolutie van onze competenties

Nieuwe wereld. Nieuwe vaardigheden.

Wat vinden mensen echt van de impact van technologie op banen?

Iedereen moet kunnen leven, leren, werken en deelnemen aan de digitale wereld. Onze banen en functies veranderen, terwijl nieuwe ontstaan. De discrepantie tussen de vaardigheden die mensen hebben en die nodig zijn voor functies in de digitale wereld is een van de meest voorkomende uitdagingen van deze tijd. De noodzaak om bij te scholen is een complex probleem waarin besluitvormers - onderwijs, bedrijfsleven en nationale, regionale en lokale overheidsfunctionarissen - moeten samenwerken om tot een oplossing te komen.

De komende jaren zet PwC Nederland fors in op bijscholing. Dit geld zal voornamelijk worden geïnvesteerd in het opleiden van onze mensen en in technologieën voor het ondersteunen van onze klanten en de maatschappij. Samen kunnen we de werknemers voorbereiden op de toekomst en de wereld veerkrachtiger, capabeler en inclusiever maken.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.