Cover
PUBLICATIE

Pensioenfederatie Magazine november 2021

Magazine door Pensioenfederatie

De klimaatconferentie COP26 is in volle gang. Voor dit special magazine vroegen wij vijf experts bij pensioenfondsen naar de trends in verantwoord beleggen en hun visie daarop.

Aan het woord zijn Arian Borgers (Investment Manager bij Philips Pensioenfonds), Simona Kramer (Portfoliomanager Socially Responsible Investing bij Pensioenfonds Rail&OV), Louise Kranenburg (Manager Verantwoord Beleggen bij Pensioenfonds Detailhandel), Daan Spaargaren (Strateeg Verantwoord Beleggen bij PME) en Rebecca Wörner (Bestuursadviseur beleggingen bij PMT). Onze voorzitter Ger Jaarsma reflecteert op de actuele ontwikkelingen in de sector.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.