Cover
PUBLICATIE

STERK no. 15 magazine

Magazine door Octas

Je kennis versterken met interessante interviews over innovatie en verduurzaming in de financiële sector? In dit STERK #15 magazine neemt Octas je graag mee in deze thema’s.

ING director Sustainable and innovative Real Estate Products, Hein Wegdam, gaat in gesprek met Octas directeur Jan van Dijk. Julia Chatelain geeft haar inzichten over de bedrijfscultuur van vandaag. Waar CDD-analisten Margit en David de belangrijkste eigenschappen voor CDD professionals schetsen, doen Paul, Edward en Suzanne dit voor de hypotheekadviseur van de toekomst. Ook Zakelijk Financieren collega’s Marco, Marcel en Rob delen hun visie op trends binnen hun vakgebied. Daarnaast krijg je als lezer 6 waardevolle boekentips mee.

Hopelijk ervaar je net zoveel leesplezier als wij tijdens het maken van deze editie!

Vriendelijke groet,

Leonie, Gerben en Annick
Team Marketing & Communicatie

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.