Cover
PUBLICATIE

Unlocking trust: why global compliance is on the business agenda

2021 global compliance study door Mazars

Compliance is al lang een essentieel onderdeel van goede bedrijfsvoering. Maar het kan nog steeds worden gezien als een verplichting waaraan moet worden voldaan in plaats van een drijvende kracht. Daarom hebben wij een onderzoek uitgevoerd naar de manier waarop bedrijfsleiders global compliance benaderen, inclusief waar zij hun investeringen op richten, de risico's die zij voorzien en wat zij verwachten van 'goede compliance'.

Deze enquête en de bijbehorende studie tonen aan dat wanneer compliance goed wordt uitgevoerd, het vertrouwen van investeerders wordt opgebouwd, het vertrouwen van klanten wordt vergroot en een positieve reputatie bij de stakeholders wordt opgebouwd. Global compliance is veel meer dan een hokje aankruisen, het is een bron van kansen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.