Cover
PUBLICATIE

2019 Communications, Media and Technology Risk Study

What Will Drive Risk in 2019?

In het afgelopen jaar is de digitale transformatie van de wereldeconomie versneld.

Spraakgestuurde assistenten zijn verder gegaan dan slimme speakers en zien een integratie in alles zoals auto's en een groot aantal consumentenapparaten. Industrial IoT (Internet of Things) neemt een vlucht met bedrijven die sensoren en aangesloten apparaten inzetten voor alle aspecten van real-time business intelligence, van toeleveringsketens tot productiefaciliteiten.

Communicatie, media- en technologiebedrijven bieden de platforms en connectiviteit om deze verschuiving mogelijk te maken. Maar omdat de scheidslijnen tussen fysiek en digitaal vervagen, moeten nieuwe en meer acute risico's worden gekwantificeerd en beheerd. Verplichtingen in een digitale wereld zijn minder duidelijk en de risico's zijn complexer.

De Marsh -  Communications, Media and Technology Risk Study van 2019, onderzoekt hoe risicobeheer zich moet aanpassen aan deze digitale transformatie. Dit rapport is gebaseerd op meer dan 175 enquêtereacties van risicoprofessionals en andere leidinggevenden uit CMT-sectoren wereldwijd. We danken allen die hebben deelgenomen aan de enquête van dit jaar.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.