Cover
PUBLICATIE

Doelgericht rapporteren over doelrealisatie

Rapport door KPMG

De nieuwe Directive van de Europese Commissie, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), verplicht álle grote bedrijven vanaf 2023 tot het verantwoorden van bepaalde milieu- en sociale aspecten, en over deze duurzaamheidsinformatie dient ook externe assurance te worden gevraagd.

Voor veel bedrijven brengt dit veel vragen met zich mee. Om goede verantwoording af te kunnen leggen, dient te worden vastgesteld wat duurzaamheid voor het bedrijf betekent, in zowel kansen als risico’s; wat de doelstellingen van het bedrijf zijn op dit vlak; en hoe de realisatie hiervan gemeten moet worden.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.