Cover
PUBLICATIE

De Nederlandse economie in beeld

Dutch Economy Chart Book Q1 - 2018

Voor het eerst sinds het economisch herstel van de crisis zitten de vaste contracten weer echt in de lift. In het derde kwartaal van 2017 droegen vooral vast contracten bij aan de groei van de werkgelegenheid. Het aantal flexibele contracten bleef nagenoeg gelijk en het aantal zzp’ers daalde licht. Dit lijkt een breuk met het verleden: de afgelopen jaren groeide de werkgelegenheid vooral door een toename van het aantal flexibele of tijdelijke contracten en zelfstandigen.

Dit en meer blijkt uit het Dutch Economy Chart Book van het ING Economisch Bureau, waarin de belangrijkste ontwikkelingen van de Nederlandse economie in ruim 100 grafieken op een rij zijn gezet. Daarin kijkt ING onder meer naar het bedrijfsleven, consumentenuitgaven, arbeidsmarkt, huizenmarkt en de overheidsfinanciën.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.