Cover
PUBLICATIE

Zes trends in de hypotheekmarkt

Door de ogen van experts

Ontwikkelingen volgen elkaar anno 2017 razendsnel op. In alle sectoren, en al helemaal op de hypotheekmarkt. Welke trends zien we? En hoe spelen professionals daar het beste op in? Experts met diverse achtergronden delen in deze whitepaper hun visie op het huidige én toekomstige hypotheeklandschap.

Als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de hypothecaire sector, lijkt het goed te gaan met de markt. Er worden meer woningen verkocht en steeds hogere hypotheken afgesloten. Toch merkt Johan Conijn, bijzonder hoogleraar Woningmarkt aan de Amsterdam School of Real Estate/Universiteit van Amsterdam, op dat de oplevingen nog sterk regiogebonden zijn. "De verschillen zijn groot, maar doordat Amsterdam het gemiddelde flink omhoog trekt, realiseert niet iedereen zich dat." Conijn voorspelt dat de situatie op korte termijn niet zal veranderen. "De aanzienlijke belangstelling voor grote steden zal de komende jaren blijven. Nieuwbouw is dan ook hard nodig."

Klik hier voor het Hypotheken Event 2017

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.