Cover
PUBLICATIE

Inform

Vaktechnisch Magazine EY

De accountancy zit in turbulente, maar boeiende tijden. Individuele accountants, accountantskantoren en beroepsgroepen – allemaal investeren we in de toekomst van het vak. Ook wij hebben recent onze visie gedeeld met de Commissie Toekomst Accountancysector. Hoe ziet ‘de nieuwe accountant’ eruit? Welke taken horen daarbij, en welke niet? En hoe zwaar gaat de regelgeving het beroep bepalen? Belangrijk om hierover continu in gesprek te blijven. Op een eerlijke, open manier, zodat onze rol en de verwachtingen van de maatschappij meer op één lijn komen te liggen.

Deze editie van Inform draagt hier graag aan bij. We bieden u weer een reeks artikelen op het snijvlak van opinie, vaktechniek en inspiratie, met de smaakmakers uit ons vakgebied. Zoals topcommissaris Ben van der Veer, de Amerikaanse hoogleraar Robert Knechel en hoogleraar Olof Bik. Ook waren we benieuwd naar de visie van Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) en financieel woordvoerder Bart Snels (GroenLinks) op alle recente ontwikkelingen.

Dit en nog veel meer leest u in onze nieuwste digitale editie.
Auke de Bos Bestuurder Ernst & Young accountants en hoogleraar Erasmus Universiteit

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.