Cover
PUBLICATIE

Artificial Intelligence

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie (of artificial intelligence – AI) gaan snel, erg snel.

Waar de wiskundige concepten van AI al decennialang bestaan, heeft de toegenomen rekenkracht en beschikbaarheid van data in de laatste twee tot drie jaar voor grote doorbraken gezorgd.

Vijf jaar geleden leek het ondenkbaar dat AI vandaag medische diagnoses en scholing van studenten voor haar rekening kan nemen. Op dezelfde manier is het lastig om een voor - stelling te maken van de indrukwekkende veranderingen in de komende vijf tot tien jaar.

We voorzien dat de wereld zoals we die kennen op zijn kop wordt gezet op een manier vergelijkbaar met de omwentelingen die we hebben gezien ten tijde van de industriële revolutie.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.