Cover
PUBLICATIE

World Insurance Report 2021

Rapport door Capgemini

Verzekeraars moeten hun distributiemodellen herzien om een superieure klantervaring te kunnen blijven bieden tegen de achtergrond van een groeiende dynamiek in de de sector. Dit is de conclusie van Capgemini EfmaWorld Insurance Report 2021, dat vandaag is gepubliceerd.

Naarmate natuurrampen en risico’s zoals COVID-19 ernstiger worden en lockdowns en sociale afstand de adoptie van digitale kanalen aanwakkeren, wordt de wereld zich bewuster van de waarde van verzekeringen. Om hieraan tegemoet te komen moeten verzekeraars hun distributienetwerk verrijken met opkomende technologieën, waaronder augmented en virtual reality en AI en verzekeringen verankeren in het dagelijks leven van klanten door ‘open insurance’ te omarmen, zo blijkt uit het rapport.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.