Cover
PUBLICATIE

Trends in Cybersecurity 2022

Publicatie Capgemini over trends in cybersecurity in 2022

Cybersecurity is een vereiste binnen ieder bedrijf, biedt een veilige basis voor transformatie en ondersteunt alle werkzaamheden. Hoe zorg je voor overzicht en controle over jouw cyber risk programma? Hoe snel kun je terug naar je dagelijkse werkzaamheden wanneer cybercriminaliteit jouw organisatie raakt? En heeft jouw organisatie een schaalbare aanpak als het gaat om IT-beveiliging?

Vragen als deze zijn nu relevanter dan ooit tevoren. COVID-19 heeft de manier van zaken doen en hoe we omgaan met gevoelige informatie permanent veranderd. Technologie en onze manier van denken veranderd snel; deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat een continue focus op cybersecurity in alle vormen en maten essentieel is.

In de eerste editie van Trends in Cybersecurity hebben onze experts hun kennis gebundeld waarbij verschillende aspecten van cybersecurity aan bod komen zoals cloud, automation, artificial intelligence, zero trust en cyber resilience. Het rapport dient als een verzameling van inzichten die u hopelijk zullen helpen uw eigen cybersecurity strategie vorm te geven.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.