Cover
PUBLICATIE

Financial Services Risk Trends: An Insurer’s Perspective

Rapport door Allianz Global Corporate & Specialty

Volgens het rapport Financial Services Risk Trends: An Insurer’s Perspective van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) moeten financiële instellingen en hun bestuurders navigeren door een snel veranderende wereld, die wordt gekenmerkt door nieuwe en opkomende risico's van cybercriminaliteit, een groeiende last van compliance en de turbulentie van covid-19.

Tegelijkertijd worden het gedrag en de cultuur van financiële instellingen steeds kritischer bekeken door verschillende belanghebbenden op gebieden als duurzaamheid, arbeidspraktijken, diversiteit en inclusie en de beloning van bestuurders.

"De financiële dienstensector staat voor een periode van verhoogde risico's. Covid-19 heeft een van de grootste schokken ooit in de wereldeconomie veroorzaakt, met ongekende economische en fiscale stimuleringsmaatregelen en recordniveaus van overheidsschulden tot gevolg," zegt Paul Schiavone, Global Industry Solutions Director Financial Services bij AGCS

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.