Cover
PUBLICATIE

Wat willen werknemers en hoe kan je bedrijf op deze wensen inspelen?

Infographic People at work 2022 door ADP

Nu bedrijven beginnen te herstellen van de COVID-19-pandemie heeft het Research Institute® van ADP een online enquête afgenomen onder 32.924 medewerkers in 17 landen. Dit onderzoek had twee doelen: de gevoelens van medewerkers peilen en bedrijven ondersteunen om meer toekomstgericht en concurrerend te worden en daardoor een veerkrachtigere werkgever te zijn.

Werkzekerheid is de afgelopen jaren ver zoek geweest. Veel werknemers zijn hun baan verloren of moesten met verlof gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat werknemers opnieuw hebben beoordeeld wat werkzekerheid voor hun betekent. Het wordt steeds duidelijker dat werknemers meer willen van hun werkgevers. Veel werknemers willen werken voor bedrijven met een cultuur en waardes die aansluiten bij hun eigen cultuur en waardes. Het gevoel van werkzekerheid wordt nu beïnvloed door het hele, steeds diversere, pakket van arbeidsvoorwaarden dat werkgevers (wel of niet) bieden, zowel op individueel als op bedrijfsniveau. Dit heeft grote gevolgen voor het aannemen en behouden van personeel, zeker wanneer werkgevers hun werknemers op afstand en uit een groter geografisch gebied moeten aantrekken.

Ga naar het volledige artikel op ADP.nl>>

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.