Cover
PUBLICATIE

Adfiz in cijfers

Met de uitgave geeft Adfiz inzicht in de omvang, het belang en de impact van onafhankelijk advies

Onafhankelijk financieel adviseurs zorgen voor gemoedsrust, zekerheid en veiligheid van hun klanten. Zij doen dat door burgers en bedrijven te helpen keuzes bewuster te maken, beter uit te voeren en langer vol te houden. Zo kunnen klanten zich richten op het realiseren van hun wensen, doelen en ambities. 3 op de 4 consumenten en 9 op de 10 bedrijven hebben een relatie met een onafhankelijk financieel advieskantoor.

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs. De leden van Adfiz hebben een gezamenlijk marktaandeel van 85% in de zakelijke markt en 55% in de particuliere markt. Samen dragen we bij aan de financiële fitheid van Nederland door de toegankelijkheid van goed financieel advies te verbeteren. Overal waar dit waarde kan creëren bevorderen we de inzet van de professionele kennis en ervaring van onafhankelijk financieel adviseurs.

Met de uitgave van Advies in Cijfers geven we jaarlijks inzicht in de omvang, het belang en de impact van onafhankelijk advies in Nederland. Het brengt bewegingen in beeld op het gebied van klantbehoeftes, klantpercepties, ondernemerschap, strategische focus en samenwerkingen in de keten.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.