Cover
PUBLICATIE

Guiding a bank’s portfolio to Paris

Rapport door ABN Amro

Vandaag publiceerde ABN AMRO een klimaatrapport waarin de bank aangeeft welke route nog afgelegd moet worden om bij te dragen aan de wereldwijde klimaatdoelen. Want waar staat ABN AMRO eigenlijk precies? Om die vraag goed te kunnen beantwoorden zijn meetmethodes in de maak.

In de publicatie ‘Guiding a bank’s portfolio to Paris’ kun je lezen hoe we ons inzetten voor het klimaat, in onze eigen bedrijfsvoering en samen met onze klanten. De artikelen in de publicatie laten zien hoe we meten, waar we staan, en welke doelen we stellen in overeenstemming met het klimaatakkoord van Parijs. Je leest wat we al hebben gedaan en welke uitdagingen er nog zijn voor de toekomst.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.